Goede doelen

Ronde Tafel Mechelen is een associatie die deel uitmaakt van Round Table International. De Ronde Tafel Mechelen organiseert jaarlijks een aantal fundraisers zoals deze Duckrace ten voordele van het goede doel. Door jullie enthousiaste steun zijn wij in staat om een aantal goede doelen financieel verder te helpen.

Je kan de doelen voor dit jaar hieronder terugvinden:

Mucovereniging

De Mucovereniging werkt op nationaal niveau. Mucoviscidose is een zeldzame genetische afwijking die problemen met de stofwisselingsziekte als gevolg heeft. Met de opbrengst van de Duckrace helpen we het onderzoek naar deze zeldzame ziekte

Villa Clementina

Villa Clemetina zorgt voor dagopvang voor jonge kinderen met en zonder beperking in Zemst. Zij zorgen voor 30 kinderen van 0 tot 6 jaar, waarvan een aantal kindjes met ernstige meervoudige beperkingen.
 

Prinses Harte

Harte werd ziek toen ze 5 jaar was. Ze had kanker en verbleef 4 weken in het ziekenhuis. Spelletjes, muziek en verhalen maakten haar verblijf aangenamer. Vzw Prinses Harte uit Mechelen doet dat nu voor andere kindjes met kanker. Ze maken pakketten met o.a. een leuke pyjama, dekentje, pop, warmtekussen, muts, schoudertas en nog veel meer.

Met de opbrengst van de Duckrace kan Prinses Harte een aantal pakketjes gratis aanbieden aan de kindjes.

Lokaal goed doel?

Stuur ons een e-mail met wat uitleg over wat jullie doen en hoe wij kunnen helpen!